Gostivarasi sulmohet fizikisht në shtëpinë e tij

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Shkurt, 2020 11:56

Gostivarasi sulmohet fizikisht në shtëpinë e tij

Mbrëmë në ora 23 e 20 minuta, 30-vjeçari I.D. nga Gostivari në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, ka denoncuar se rreth orës 20.00, ka qenë i sulmuar fizikisht në shtëpinë e tij nga 21-vjeçari F.N. dhe tre persona tjerë, të cilët gjatë sulmit kanë përdorur edhe mjete të forta, kështu që me veturë janë larguar nga vendi.

Meren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Shkurt, 2020 11:56