Thaçi qëndroi në Raven, diskutohen temat aktuale dhe zgjidhjet e PDSH-së

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Shkurt, 2020 07:53

Thaçi qëndroi në Raven, diskutohen temat aktuale dhe zgjidhjet e PDSH-së

Kryetari i PDSH-së vizitoi fshatin Raven të Gostivarit ku takoi aktivistët e partisë në një bashkëbisedim në të cilin u prekën temat aktuale dhe zgjidhjet e PDSH-së për këto çështje.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Shkurt, 2020 07:53