SHKA “Jahi Hasani”, ka përfunduar koreografia e re me motive nga Pollogu

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Shkurt, 2020 17:27

SHKA “Jahi Hasani”, ka përfunduar koreografia e re me motive nga Pollogu

Ka përfunduar koreografia e re me motive nga Pollogu, koreografia nga prof. Haki Mulliqi, asistente Arta Mulliqi, muzika nga Hysni Klinaku, që e sjell në skenë, Sh.K.A Jahi Hasani, njofton Gostivari Sot 

“Jemi mirënjohës për punën profesionale të të lartëpërmendurve të cilët kontribuan që të ringjallim melosin e trevës sonë. I falenderojmë dhe u dëshirojmë shëndet e suksese, ndërsa artistëve u ngelet të vazhdojnë përgaditjet deri në premierën e valles”, deklarohen nga Sh.K.A Jahi Hasani.  Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Shkurt, 2020 17:27