17-vjeçari sulmohet fizikisht tek bregu i lumit Vardar në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shkurt, 2020 13:05

17-vjeçari sulmohet fizikisht tek bregu i lumit Vardar në Gostivar

Dje  në ora 12 e 30 minuta, 17-vjeçari nga Gostivari, në prezencë të nënës së tij, në SPB Tetovë, ka denoncuar se rreth orës 09.00, gjatë pushimit të gjatë në shkollë, tek bregu i lumit Vardar në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga një nxënës nga fshati Vrapçisht, i cili mëson në një shkollë tjetër e mesme e Gostivari, transmeton Gostivari Sot  

Punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast do të përgaditet edhe parashtresa adekuate. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shkurt, 2020 13:05