Abdylshyqyr Abedini zgjidhet Shef i Shtabit zgjedhor i Alternativa-s dega Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 20 Shkurt, 2020 23:41

Abdylshyqyr Abedini zgjidhet Shef i Shtabit zgjedhor i Alternativa-s dega Gostivar

Sonte, Kryesia e degës Alternativa dega Gostivar, zgjodhën shefin e shtabit zgjedhor për zgjedhjet e 12 prillit. Shef Shtabi i Alternativa-dega Gostivar, u zgjodh prof. Abdylshyqyr Abedini.

Të pranishëm në këtë takim ishin Sekretari i Përgjithshëm i Alternativa-s, Skender Rexhepi – Zejdi dhe kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 20 Shkurt, 2020 23:41