Gostivarasi krijon problem në Tetovë, ja çka ka ndodh!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Shkurt, 2020 12:14

Gostivarasi krijon problem në Tetovë, ja çka ka ndodh!

Dje në ora 14.00, pjestarët e policisë  nga SPB-Tetovë, në rrugën e ,,Strugës” në Tetovë, e kanë arestuar 69-vjeçarin T.A. nga Gostivari, i cili e ka penguar hyrjen në zyrën e avokatit dhe është zënë verbalisht me avokatin, lidhur me disa dokumete, kurse më pas ka kundërshuar edhe urdhrat e policisë, që të largohet nga hyrja e zyrës, tranemeton Gostivari Sot 

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar dhe do të përgaditen parashtresa adekuate. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Shkurt, 2020 12:14