Goce Jankullovski, kryeshef i ri në SPB-Tetovë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shkurt, 2020 16:54

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë bëhet me krye shef të ri të policisë. Goce Jankullovski është emëruar në këtë post, me vendim të Ministrit teknik të punëve të brendshme, përcjell GazetaExpress.

Naqe Çulev, i cili tha se zëvendësshefi i SPB-së Tetovë do të vazhdojë të mbetet Amir Dalipi. Ky është ndryshimi i 15-të dhe i fundit i krye shefave të sektorëve të ndryshëm të policisë, që i takon të bëjë një ministër i brendshëm teknik. Çulev gjatë emërimeve të mëparshme hasi në kundërshtime të shumta nga zëvendësministrja plotësuese Sllavjanka Petrova, e që nënshkrimet e përbashkëta të tyre janë kusht që vendimet e tilla të jenë të plotfuqishme. Këto poste do të udhëhiqen deri në formimin e qeverisë së re, pas zgjedhjeve parlamentare të 12 prillit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shkurt, 2020 16:54