Kuvendi njëzëri u shpërbë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Shkurt, 2020 17:21

Kuvendi njëzëri u shpërbë

Me 108 vota “pro” dhe asnjë kundër, është miratuar vendimi për shpërbërje të Kuvendit.

Me këtë vendim u përmbushën kushtet për zgjedhjet e parakohshme që të mbahen më 12 prill, siç ishte dakorduar paraprakisht.

Vendimi për vetëshpërbërje u dorëzua nga spikeri Talat Xhaferi, i cili në fjalimin e tij tha se pas konsultimit të bërë më 10 shkurt me Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve, dita e sotme ishte afati i fundit për shpërbërje të Parlamentit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Shkurt, 2020 17:21