Përpjekje për rritjet e sigurisë në shkollat e Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shkurt, 2020 16:40

Përpjekje për rritjet e sigurisë në shkollat e Gostivarit

Sektori i Arsimit në Komunën e Gostivarit, çdo javë organizon mbledhje me përfaqësues të policisë, Qendrës për punë sociale, drejtorët ,shërbimin profesional të shkollave, prindërit dhe nxënësit e shkollave te mesme për të diskutuar rreth problemeve në shkolla dhe angazhimit serioz që duhet të marrim për zgjidhjen e këtyre problemeve.

“Shpresojmë që këto mbledhje do të japin rezultat dhe nga këto takime do të dalin shumë ide për realizimin e shumë aktiviteteve dhe për ngritjen e nivelit të cilësisë së arsimit”, thotë Taravari. 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shkurt, 2020 16:40