54- vjeçari sulmohet nga qeni

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Shkurt, 2020 15:01

54- vjeçari sulmohet nga qeni

Dje (13-shkurt) rreth orës 15 e 30 minuta, 54- vjeçari M.P. nga Gostivari në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orës 13.00, në parcelën e shërbimit të karoc-tërhjeksit në Gostivar, ka qenë i sulmuar nga një qenë, ku gjatë ikjes është rrëzuar dhe ka marrur lëndime të rënda trupore.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar. Po ashtu, dje (13-shkurt) në ora 14.00, personi M.K. nga
fshati Zhirovnicë e Rekës së Poshtme, në SPB Tetovë ka denoncuar se, një ditë më parë rreth orës
08.00 dy vajzat e tij të moshës 10 dhe 19 vjeçare, në afërsi të xhamisë së fshatit, kanë qenë të sulmuara
nga qenë të pastrehë. Me ç'rast vajza e madhe ka qenë e kafshuar në dorën e majtë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Shkurt, 2020 15:01