Banori i Çegranit dërgohet në burgun e Tetovës për të vujatur dënimin për vjedhje

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Shkurt, 2020 15:48

Banori i Çegranit dërgohet në burgun e Tetovës për të vujatur dënimin për vjedhje

Pasditën e djeshme rreth orës 19 e 45 minuta në rrugën “Dushko Popoviq” në Gostivar, policia ka arrestuar 44 vjeçarin Z.S. nga fshati Çegran, i dënuar me një vjet burg për veprat penale “vjedhje” dhe “vjedhje e rëndë”.

Pas arrestimit, 44 vjeçari nga Çegrani është dërguar në burgun e Tetovës për të vuajtur dënimin.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Shkurt, 2020 15:48