Rinia e Debreshit zgjodhi Afan Ademin për Kryetar të Forumit Rinor të BDI

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Shkurt, 2020 21:14

Rinia e Debreshit zgjodhi Afan Ademin për Kryetar të Forumit Rinor të BDI

Sonte, në prani të Kryetarit të degës së BDI në Gostivar, z. Bashkim Hasani, Sekretarit, z.Ylber Jusufi, Kryetarit të Këshillit Vendor, z. Berat Dehari, si dhe Kryetarit aktual të FR-BDI në Gostivar, z.Visar Rustemi, Forumi Rinor i BDI në Debresh, për Kryetar zgjodhën, Afan Ademi.

Kryetari Bashkim Hasani shprehu kënaqësi për praninë e rinistëve të Debreshit në këtë mbledhje, kurse Ademit i urojë suksese në detyrën e re.

Hasani njoftoi që përgatitjet për mbajtjen e Kuvendit Zgjedhor të FR-BDI në Gostivar janë nga fundi dhe se brenda muajt Shkurt do të rrumbullakohet si proces.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Shkurt, 2020 21:14