Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Çmimet e derivateve të naftës për gjysmë denari më lirë

Në Maqedoninë e Veriut nga mesnata çmimet me pakicë të derivateve të naftës do të shiten për një, gjegjësisht gjysmë denari më lirë.

Euro Suoper BS-95 do të shitet për 65.50 denarë për litër. Euro Super BS 98 do të shitet për 77.50 denarë për litër.

Euro Dizeli lirohet për gjysmë denari dhe nga mesnata do të shitet për 57.50 denarë për litër

TË FUNDIT