RMV, Janë zbuluar 26 emigrantë nga Bangladeshi

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shkurt, 2020 22:53

RMV, Janë zbuluar 26 emigrantë nga Bangladeshi

Në rrugën magjistrale Kumanovë-Kriva Pallankë mbrëmë rreth orës 21:00 në automjetin transportues “DAF” dhe gjysmërimorkio me targa të Shkupit, policia ka gjetur 26 emigrantë, të gjithë nga Bangladeshi, nga të cilët tetë ishin minorenë.

Siç informuan sot nga MPB-ja, automjeti transportues ishte i drejtuar nga S.N. (83) nga Radovishi.

Shoferi dhe emigrantët janë arrestuar në SPB Kumanovë për procedurë të mëtejme dhe më pas emigrantët janë dërguar në Qendrën trazit Tabanoc.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shkurt, 2020 22:53