Sela i përgjigjet Kasamit nga Gostivari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shkurt, 2020 20:36

Sela i përgjigjet Kasamit nga Gostivari

“Ne jemi parti politike e cila sjell vendime rreth ASH, nuk perzihemi në çeshtjet dhe vendimet e subjekteve te tjera politike. Ftesa jone ishte e qartë, u mbetet te tjereve te vendosin rreth vendimeve te tyre”, kjo ishte përgjigja e liderit të ASH, Ziadin Sela i pyetir a do takon Kasamin, raporton Gostivari Sot.

”Ne nuk jemi ne politik qe te humb ndinje shqiptar politikisht, me 12 do ti bejme te gjithe shqiptaret te ndjehen fitues. Edhe ata qe i kemi oponente do te ndjehen fitues. Me projekte dhe pune, do ta kthejme dinjitetin e shqiptareve ne shqiptarin e e tyee te quajtur RMV. Populli autokton nuk do te definohet me si pakice. Per ti bere te gjitha keto, duhet te behet ndryshimi. Flisni me te aferm, shoke, miq se ndryshimin e ben ASH, shtoi Sela.

Sela tha se ne vazhdimësi jane takuar mes veti. Këto komente Sela i bëri nga takimi me qytetarët në Gostivar.Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shkurt, 2020 20:36