Këtu mund të votoni për dokumentarin “Honeyland” (Toka e mjaltë)

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shkurt, 2020 12:50

Këtu mund të votoni për dokumentarin “Honeyland” (Toka e mjaltë)

Dokumentari nga Maqedonia “Toka e mjaltë” (Honeyland) është i nominuar për çmimin Oscar në dy kategori: filmi më i mirë i huaj dhe dokumentari më i mirë.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve Oscar do të mbahet në Los Anxhelos më 9 shkurt.

Këtu mund të votoni për “Tokën e mjaltë”.

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shkurt, 2020 12:50