Ta ndihmojmë Melekun 2 vjeçare nga Gostivari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shkurt, 2020 09:09

Ta ndihmojmë Melekun 2 vjeçare nga Gostivari

Ta ndihmojmë Melekun 2 vjeçare nga Gostivari. Ajo ka nevojë më tepër se kurrë për përkrahjen e njerëzve human dhe vullnetit të mirë.

Meleku është vetëm dy vjeçe dhe Pranvera e dytë e jetës së saj nuk lejon që përkrahja jonë të mungon për vazhdimin e jetës së saj.

100 Pranverat, do të ishin urata më e mirë e jona për ta ndihmuar Melekun që ajo t’i gëzon ato pranvera të jetës së saj.

Meleku aktualisht ndodhet në Klinikën e Shkupit, dhe ka nevojë për përkrahjen tonë, me qëllim që të vazhdon shërimi i saj dhe të vijon jetën.

Të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, mund ta japin përkahjen e tyre duke kontaktuar prindërin në numrin e telefonit: 070 526 738. 

Së paku mos ta harrojmë në lutjet tona. Zoti e shëroft me shërim të plotë. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shkurt, 2020 09:09