Shuhet Nexhmije Pagarusha

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shkurt, 2020 11:39

Shuhet Nexhmije Pagarusha

Ka vdekur ikona e muzikës shqiptare, Nexhmie Pagarusha.

Për vdekjen e saj, kanë njoftuar familjarët nëpërmjet rrjeteve sociale.

Pagarusha ka ndërruar jetë në moshën 86- vjeçare, pasi vuante nga një sëmundje e rëndë.

Nexhmie Pagarusha ka përfunduar shkollën e muzikës në Beograd, dhe gjatë gjithë karrierës së saj artistike ka performuar në koncerte në vende të ndryshme të botës, duke e bërë kështu Kosovën të njohur kudo që ka hedhur hap

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shkurt, 2020 11:39