Njësitë rajonale të Ministrive, Drejtorive dhe Agjencive shtetërore aplikojnë gjuhën Shqipe në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Shkurt, 2020 15:37

Njësitë rajonale të Ministrive, Drejtorive dhe Agjencive shtetërore aplikojnë gjuhën Shqipe në Gostivar

“Njësitë rajonale të Ministrive, Drejtorive dhe Agjencive shtetërore, aplikojnë gjuhën Shqipe në qytetin e Gostivarit”, njoftuan nga dega e BDI në Gostivar.

Në foton e postuar, shihen mbishkrimet në shqip, maqedonisht dhe anglisht para objektit kolektiv të njësive rajonale të Ministrive, Drejtorive dhe Agjencive shtetërore në Gostivar. Gostivari Sot

#GjuhaShqipe🇦🇱Njësitë rajonale të Ministrive, Drejtorive dhe Agjencive shtetërore, aplikojnë gjuhën Shqipe në qytetin e Gostivarit.#MbishkrimeShqip #Utha #Ubë ✔️#BDI#AliAhmeti🇦🇱

Posted by BDI Dega Gostivar on Wednesday, February 5, 2020

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Shkurt, 2020 15:37