Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet rrjedhshëm

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Shkurt, 2020 09:23

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet rrjedhshëm

Nga NP RRugët e Maqedonisë informojnë se komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet rrjedhshëm nëpër rrugë të lagështa, vende-vende me mbetje të borës pas intervenimit të ekipeve kujdestare.

Reshje të borës ka në pjesën veriore, perëndimore dhe jugperëndimore të Republikës.

NP Rrugët e Maqedonisë bën thirrje për vozitje të kujdesshme dhe adaptim të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Shkurt, 2020 09:23