U realizuan dy prezentime informative për Ndihmën e parë për të rinjë në SHMK – Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shkurt, 2020 08:27

U realizuan dy prezentime informative për Ndihmën e parë për të rinjë në SHMK – Gostivar

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut – Organizata Komunale Gostivar, në kuadër të fushatës “Padituria Juaj kushton jetë!”, sot realizoi dy prezentime informative për ndihmën e parë në SHMK – Gjimnazi në Gostivar.Ligjerues në këtë prezentim ishte doktor Besnik Zeqiri dhe Almir Muharemi i punësuar profesiona në Organizatën komunale Gostivar.

Në këtë prezentim informativ si fazë e dytë e fushatës “Padituria Juaj kushton jetë!”, morrën pjesë nxënës në moshë prej 16 deri 18 vjet të cilët do të jenë edhe shofer potencial.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shkurt, 2020 08:27