Formohet këshilli për organizimin e programit përkujtimor të 30 vjetorit të rënies së dëshmorit Naser Veliu

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shkurt, 2020 08:38

Formohet këshilli për organizimin e programit përkujtimor të 30 vjetorit të rënies së dëshmorit Naser Veliu

Në një mbledhje të mbajtur në Gostivar, u formua këshilli për organizimin e programit përkujtimor të 30 vjetorit të rënies së dëshmorit Naser Veliu.

Programi parasheh homazhe tek varrezat, vendosjen e pllakës përkujtimore dhe organizimin e akademisë.

FORMOHET KËSHILLI PËR ORGANIZIMIN E PROGRAMIT PËRKUJTIMOR TË 30 VJETORIT TË RËNIES SË DËSHMORIT NASER VELIU

FORMOHET KËSHILLI PËR ORGANIZIMIN E PROGRAMIT PËRKUJTIMOR TË 30 VJETORIT TË RËNIES SË DËSHMORIT NASER VELIUPROGRAMI PARASHEH HOMAZHE TEK VARREZAT, VENDOSJEN E PLLAKËS PËRKUJTIMORE DHE ORGANIZIMIN E AKADEMISË

Posted by TV GLOBI on Monday, February 3, 2020

Në prill të vitit 1990 në një komplot të përgatitur nga shërbimet sekrete të shtetit të atëhershëm jugosllav, në një aksident të orkestruar nga UDB jugosllave, humbën jetën Naser Veliu dhe veprimtarja e çështjes kombëtare Nurije Zekaj nga Kosova.

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shkurt, 2020 08:38