Erë e fuqishme në Shkup, shkaktohen shumë dëme

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shkurt, 2020 21:49

Erë e fuqishme në Shkup, shkaktohen shumë dëme

Një erë dhe stuhi e fuqishme ka kapluar Shkupin me rrethinë në mbrëmjen e sontme ku ka shkaktuar shumë dëme materiale.

Ne lagjen Karposh siç raportohet era e fortë ka rrëzuar kulmin e një shtëpie.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shkurt, 2020 21:49