Parandalohet rrahje në Gostivar, privohen nga liria dy persona

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Shkurt, 2020 12:26

Parandalohet rrahje në Gostivar, privohen nga liria dy persona

Pasditën e djeshme, rreth orës 17 në rrugën “Mara Ugrinova” në Gostivar, policia ka arrestuar S.A. 29 vjeçar dhe një 16 vjeçar, të dy nga Gostivari, të cilët kanë tentuar zënkë fizike me përdorim të mjeteve të forta, por kanë qenë të ndaluar.

Të dy janë mbajtur në Stacionin Policor të Gostivarit dhe pas zbardhjes së rastit, ndaj tyre do të ketë parashtresë adekuate. Tv Globi

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Shkurt, 2020 12:26