Nxënësit e shkollës teknike që me përfundimin e shkollimit do të punësohen në EVN

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Shkurt, 2020 19:45

Nxënësit e shkollës teknike që me përfundimin e shkollimit do të punësohen në EVN

Trajnimi i nxënësve të shkollës së mesme teknike në Gostivar, sektori : Elektroteknikë për Elektromontues për rrjetat elektroenergjetike projekti 20-20-20 i përkrahur nga EVN.

SHËNDETI DHE SIGURIA NË PUNË.

Gjenerata e parë që pas përfundimit të shkollimit trevjeçarë do të punësohen në EVN Gostivar dhe Tetovë.

SHMTK ,, GOSTIVARI,, -Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Shkurt, 2020 19:45