E tmerrshme: Në periferi të Turçanit hidhen arkivole

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Shkurt, 2020 19:38

E tmerrshme: Në periferi të Turçanit hidhen arkivole

Një lexues ka dërguar disa foto në adresë të televizionit Globi ku shihen disa arkivole të hudhura në periferi të fshatit Turçan.

Një gjë e tillë i jep një pasqyrë jo të mirë Gostivarit pa marrë parasysh nga kush janë hudhur.

Ka qenë e udhës që arkivolet të dorëzohen aty ku e kanë vendin në mënyrë që të mos jep një pasqyrë të rëndë dhe të frikshme për kalimtarët.

Ndër të tjera në këto vende kalojnë edhe fëmijët tek të cilët mund të shfaq ndjenja të frikëshme.

Ndaj luteni që sa do pak të vetëdijësohemi që vendet publike ti ruajmë si të jenë tonat.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Shkurt, 2020 19:38