Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Muaj: Shkurt 2020

U formua shoqata e fëmijëve me autizëm në Gostivar

Gostivari bëhet me shoqatë për fëmijët autik. “Blue puzzle” është themeluar nga vetë prindërit e fëmijëve të spektrit autik. Gjatë prezentimit të shoqatës, themeluesit kanë njoftuar hapat dhe punën që do të bëjë shoqata për përmirësimin e standardeve jetësor të…

Policia kryen një tjetër arrestim në Gostivar

Dje rreth orës 15 e 50 minuta, në rrugën  “8 Nëntori” në Gostivar, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë-  Departamenti për punë të brendshem Gostivar, e kanë arestuar 22-vjeçarin V.S. nga Gostivari, i dënuar më burg…

Shuhet veterani i arsimin në gjuhën shqipe, Zyber Kaprolli!

Sot në orët e para të mëngjesit ka ndërruar jetë veterani i arsimit në rajonin e Gostivarit, Zyber Kaprolli. Për gostivarasit dhe gjeneratat ndër vite, Kaprolli njihet si veteran i arsimit në gjuhën shqipe, shkruan Gostivari Sot  I nderi ka…