Nxënësit e Forinës vizitojnë Bibliotekën e qytetit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Janar, 2020 16:34

Nxënësit e Forinës vizitojnë Bibliotekën e qytetit

Sot për vizitë te Biblotekes se qytetit si dhe Qendres per kulturë i kishim nxenesit e klases se gjashte të shkolles fillore “Forinë” ne Forinë së bashku me mesimdhenesit Qamil Idrizi dhe Mevaip Dauti.

Tek bibloteka i priten biblotekistet Sadbere dhe Zana ku i njohtuan per rrjedhshmerinë dhe punen e biblotekes, me librat shkollorë si dhe me literaturen e lire per femije.
Ndërsa aktorja Vjollca i njohtoj me sallen e vogel dhe te madhe te Qendres, me programin vjetor si dhe me programet e ndryshme qe mbahen aty.

Njekohesisht mbajti nje ligjerat te shkurt rreth aktrimit dhe teatrit. Femijet te kenaqur ne skenen e madhe recituan poezi te ndryshme ku njekohesisht iu sqarua se si duhet te mesohet dhe si te interpretohet nje poezi.

“Faleminderojme edhe njehere nxenesit si dhe mesimdhenesit per viziten e tyre.
Jeni te mirseardhur te gjithe ju qe jeni te interesuar per vizita”, shprehen nga drejtoria.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Janar, 2020 16:34