Alternativa themeloi këshillin vendor në Çegran

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Janar, 2020 13:59

Alternativa themeloi këshillin vendor në Çegran

Mbrëmë, në prani të Sekretarit të Përgjithshëm të AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi, u themelua Këshilli Vendor – Çegran në qytetin e Gostivarit.

Në të në mënyrë unanime, para kuvendarëve dhe Këshillit Themelues, për kryetar të Këshillit Vendor u zgjodh Adil Miftari.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Janar, 2020 13:59