Kallzim penal për banorin e Turçanit të Madh

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Janar, 2020 15:14

Kallzim penal për banorin e Turçanit të Madh

Kallzim penal për banorin e Turçanit të Madh. Ka sulmuar fizikisht rrojen e pyejeve. Zyra e Jashtme për punë kriminalistike në Gostivar ka inicuar kallzim penal kundër Sh.E. 56 vjeçar nga fshati Turçan i Madh, për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerjen e veprave penale “sulm i personit zyrtarë gjatë kryerjes së detyrës mbi sigurinë” dhe “vjedhje” të drunjëve.

“Me 16.12.2019 në fshatin Turçan i Madh, K.I 43 vjeçar nga fshati Zdunjë, i punësuar si rroje pyjesh në N.P. “Pyjet Nacionale”, Njësia “Sharr” në Gostivar, së bashku me kolegun e tij, duke kryer aktivitetet të rregullta punuse janë takuar me të denoncuarin i cili ka bartur drunj të ngarkuara mbi kalë, prej ku ai e ka sulmuar fizikisht K.I.”, thonë nga MPB.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Janar, 2020 15:14