Zaev në Çegran: Rruga e drejtë do të na çojë në Evropë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2020 12:55

Zaev në Çegran: Rruga e drejtë do të na çojë në Evropë

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev së bashku me kryetarin e komisionit të Shëndetësisë së LSDM-së dhe ministër i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe drejtorin e Policisë financiare, Arafat Muaremi, mbrëmë kanë qenë për vizitë në fshatin Çegran të Gostivarit me qëllim që banorëve t’ua prezentojnë prioritetet për mandatin e ri pas zgjedhjeve të 12 prillit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2020 12:55