Xhevair Miftari zgjidhet shef shtabi i Lëvizjes BESA – Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2020 22:45

Xhevair Miftari zgjidhet shef shtabi i Lëvizjes BESA – Gostivar

Sonte kryesia e degës së Lëvizjes BESA në Gostivar mbajti mbedhjen e rradhës dhe nga përfaqësuesit e kryesisë së degës, unanimisht për shef shtabi u zgjodh z. Xhevair Miftari.

Të zgjedhurit i urojmë suksese dhe punë të mbarë në këtë proces zgjedhor.

Lëvizja BESA – Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2020 22:45