Armend Çajani edhe zyrtarisht i bashkohet klubit K.F Vardari – Forinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Janar, 2020 17:48

Armend Çajani edhe zyrtarisht i bashkohet klubit K.F Vardari – Forinë

Armend Çajani edhe zyrtarisht i bashkohet klubit K.F.VARDARI – Forinë, treansferimi i tij kryhet nga skuadra e ligës së parë të Shqipërisë K.F.KUKËSI, kryesia i dëshiron suksese dhe punë të mbarë në ambientet e klubit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Janar, 2020 17:48