Policia e Gostivarit raporton për rast të ri të dhunës familjare

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Janar, 2020 14:59

Policia e Gostivarit raporton për rast të ri të dhunës familjare

Njëzet vjeçarja mga Gostivari, dje (15-janar), gjithashtu në ora 19 e 20 minuta, ka denoncuar se ndaj saj dhe nënës së saj 37-vjeçare, është kryer dhunë familjare nga  bashkëshorti i saj dhe tre persona tjerë nga Gostivari, familjarë të tyre të moshas 23, 33 dhe 61 vjeçarë, të cilët menjëherë janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar.

 Meren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

                                      .

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Janar, 2020 14:59