Gostivar, 20 vjeçarja e ka denoncuar burrin se e ka detyruar të bëje prostitucion

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Janar, 2020 14:34

Gostivar, 20 vjeçarja e ka denoncuar burrin se e ka detyruar të bëje prostitucion

Njëzetë vjeçarja nga Gostivari, dje (15-janar) rreth orës 21 e 50 minuta, në SPB Tetovë ka denoncuar se, bashkëshorti i saj 21-vjeçar e ka kërcënuar dhe disa her e ka detyruar me dhunë që të kryej mardhënje seksuale me shokun e tij, i cili pas aktit i ka dhënë shumë të caktuar të parave.

  Bashkëshorti i saj dhe shoku i tij 19-vjeçar nga Gostivari, për shkak të dyshimeve për involvim në këtë rast, janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar.

  Rasti është duke u zbardhur.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Janar, 2020 14:34