Selami takon përfaqësuesit e OJQ “Për Kalishtin”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Janar, 2020 15:01

Selami takon përfaqësuesit e OJQ “Për Kalishtin”

ZV/Drejtori i Agjencisë për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural, Abdul-Selam Selami sot priti në takym kryetarin e OJQ “Për Kalishtin”, Nevrij Ademi së bashku me kryetarin e sektorit të bujqësisë pranë kësajë organizate.
Gjatë takimit u diskutua për mbështetjen e bujqive të cilët gravitojnë në teritorin të cilën e mbulon Organizata jonë, e kryesisht atyre të cilët punën e tyre e kanë përqendruar në fshatin Kalisht por edhe fshatrat përreth.Selami premtoj se do të jetë në përkrahje të  çdo projekti të mirfillt dhe shprehu mbështetjen e parezervë “Për Kalishtin”.
Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Janar, 2020 15:01