Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Rifitoni elegancën tuaj me Vibra Tone

Vibra Tone është një rrip masazhues i cili favorizon edhe ne pak minuta ne përdorim te përditshëm rimodelimin e barkut, ijëve, kofshëve dhe muskujve te fund shpinës përmes masazhimit vibrues shume efikas që ua sjell One Shop 

 Vibra Tone është një rrip masazhues i cili favorizon edhe ne pak minuta ne përdorim te përditshëm rimodelimin e barkut, ijëve, kofshëve dhe muskujve te fund shpinës përmes masazhimit vibrues shume ekas.

 Fal thjeshtësisë dhe komoditetit ne përdorim ky aparat është ideal për ato qe kane pak kohe për ti dedikuar formës se tyre zike dhe mbi tegjitha për ato qe dëshirojnë te stërviten ne komoditetin dhe privatësinë e shtëpisë se tyre.

Do te mjaftoje te vendosni Vribra Tone ta vini ne pune për te ndjere masazhimin relaksues qe përhapen nëpërmjet nxehtësisë dhe krijon një masazh i cili është ne gjendje te stimuloje qarkullimin e gjakut dhe te favorizoje oksigjenimin e indeve duke përmirësuar elasticitetin e tyre.

Pozicionojeni Vibra Tone ne zonën specike te trupit ku dëshironi te trajtoni dhe ne këtë mënyrë do te përftoni një masazh dhe trajtim për dobësim.

Vibra Tone rrip për dobësim:

Për djem dhe vajza qe dëshirojnë një trup gjithmonë ne forme, mjaft i përshtatshëm për humbje peshe, për te djegur dhjamin, për një lëkurë pa rrudha, për masazh trupi dhe ushtrime

Nëpërmjet vibrimit ben te mundur qe te humbni peshën e tepërt –

Me 5 nivele shpejtësie – Funksion ngrohje –

Mund te vendoset ne mënyrë manuale ose automatike – Perfekte për te mbajtur trupin ne forme nëse përdoret çdo dite për 10 minuta.

Vribra Tone kushton vetëm 1,199 denarë dhe ju mund ta porositni vetëm me një telefonate apo mesazh, ndërsa One Shop ua sjell deri në adresën tuaj.

Artikul i sponsorizuar 

 

TË FUNDIT