Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Real Doctors +, korseti që i jep fund dhembjes së shpinës

Dhembja e shpinës lajmerohet te te rinjte, por, te me te vjetrit; dhembja eshte me intensive. Shkaktaret me te shpeshte jane ngritjet e peshave dhe pozitat jo te pershtatshme ne vendin e punes.

One Ship ua sjell korsenë për shpinën si produkt revulucional i korigjuimit të shpines, dizenjuar enkas per ata qe kalojne shume kohe te kerrusur ne pune,qe kane probleme me posturen e tyre apo dhe nenat me femije te vegjel

Real Doctors + korrigjon posturen duke e mbajtur drejte dhe bukur.

Real Doctors + drejton Trupin tuaj. Real Doctors + rregullon qendrimin e trupit tuaj. Real Doctors + unisex, perdoret nga te 2-ja gjinite, kurse One Shop ua sjell me çmim më të lirë në treg prej vetëm 499 denarë.

Nese nevojitet shtrengoni rripat per te rregulluar presionin te shpatullat, po ashtu mund te lahet me dore me detergjent te bute.

Shfrytëzohet per meshkuj dhe femra dhe i ben muskujt te ndihen me te shplodhur.

Artikul i sponsorizuar 

TË FUNDIT