Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivar, policia gjen kokain tek një person nga Shkupi

Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Gostivar ka inicuar padi penale kundër B.Q (23) nga Shkupi, për shkak se dyshohet për veprën penale “lëshim në përdorim të narkotikëve, substancave psikotrope dhe perkusorëve”.

Më datë 16.12.2019 përpara pikë – pagesës së Gostivarit, zyrtar policor kanë realizuar kontroll ndaj tij me çrast i kanë gjetur kokain.

TË FUNDIT