Jeni lodhur nga larja e tepihëve ? Ja zgjidhja ideale

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Janar, 2020 15:20

Jeni lodhur nga larja e tepihëve ? Ja zgjidhja ideale

Jeni lodhur nga ndotja e vazhdueshme e tepihëve në ambientet e juaja familjare ?

Jeni një familje me fëmijë të vegjël ?

Shitorja “online” më e madhe në vend “One Shop”, u njofton që arritën modelet më të reja të mbulesave per Tepiha me dimenzione 1.60m x 2.30m. Nga çmimi i rregull 2000 denarë, One Shop ua sjell me çmim promotiv prej vetëm 12oo denarë.

Mbulesa për tepiha janë tepër të bukura, dekoruese me kualitet dhe cilësi të lartë. Welsoft, Antibakteriale; Antialergjike; pastrohet dhe lahet lehtë në lavatriqe madje deri 30 grad, pastrohet edhe me thithse elektrike, nuk rreshqet.
Stop larjeve të tepihave, pasi larja e shpesht vjetëron dhe dëmton tepihët tuaja të prefueruara. Porosit tani dhe One Shop përmes shërbimit Kargo, ua sjell deri në shtëpi.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Janar, 2020 15:20