Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Vjedhje në Xhaminë e Kadrit në Gostivar

Dje  rreth orës 13.00, personi B.F. 62-vjeç nga Gostivari në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, ka denoncuar se në periudhë prej datë 25- dhjetor të vitit të kaluar, deri më datë 09-dhjetor të këtij muaji, persona të panjohur kanë vjedhur olluqet e ,,Kadër Xhamisë” me lokacion në rrugën ,,JNA” në Gostivar, njofton Gostivari Sot 

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Departamenti për punë të brendshme-Gostivar dhe
meren masat për zbardhjen e rastit. Gostivari Sot 

TË FUNDIT