Top projektet më të mira për vitin 2019 nga Chicago Stone LLC

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Janar, 2020 12:32

Top projektet më të mira për vitin 2019 nga Chicago Stone LLC

Njihuni me top projektet më të bukur të vitit 2019 nga kompania Chicago Stone LLC nga Gostivari. 

“Duke u dëshiruar një vit të ri me shëndet, lumturi dhe suksese ne u përkujtojmë disa nga projektet më të bukur, që i realizuam gjatë vitit, që lamë pas”, vjen urimi nga kjo kompani.

Chicago Stone LLC është kompani shqiptaro amerikane për prodhimin e blloqeve dekorative për oborret e shtëpive dhe jo vetëm.

Është kompania e parë në rajon në prodhimin e blloqeve në forma, tekstura dhe ngjyra të ndryshme, dhe ua sjell përvojën e suksesshme shumëvjeçare të fituar në ShBA.

Kompania ka në dispozicion makinat dhe ekspertizën amerikane në këtë fushë. Chicago Stone LLC u mundëson, që oborrin tuaj ta dekoroni sipas shumë modeleve dhe dizajneve të gatshme për rregullimin e oborrit tuaj, por gjithashtu kemi për ju edhe ekipin e dizajnit, që mund të përgadisin dizajne speciale sipas mundësive dhe shijeve tuaja.

Mund të na vizitoni në çdo kohë në hyrje të fshatit Raven, Gostivar, ku mund të shikoni shumë modele dhe dizajne të gatshme të përgaditura dhe do të bindeni për cilësinë e punës tonë. Flaka

 

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Janar, 2020 12:32