Rast i ri i dhunës familjare në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Janar, 2020 12:36

Rast i ri i dhunës familjare në Gostivar

Rast i ri i dhunës familjare është regjistruar në Gostivar. Njëzet e nëntë vjeçarja nga Gostivari, dje në ora 20.00 në SPB Tetovë ka denoncuar se gjysëm ore më herët në banesën e tyre në Gostivar, ka qenë e malltretuar fizikisht nga bashkëshorti i saj 27-vjeçar nga rrethina e Gostivarit, me të cilin nuk kanë pasur kurorë, njofton Gostivari Sot 

Nga Policia njoftuan që menjëherë pas denoncimit, personi është privuar nga liria dhe meren masat për zbardhjen e plotë të rastit. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Janar, 2020 12:36