Oferta e festave të fundvitit në ETC po vlen deri më 12 janar, shpejtoni!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Janar, 2020 09:30

Oferta e festave të fundvitit në ETC po vlen deri më 12 janar, shpejtoni!

Oferta e fundvitit në ETC po vlen deri më 12 janar, andaj shpejtoni të furnizoheni. Janë mbi 50 artikuj ushqimor dhe detergjente të ndryshme që janë në shitje me çmime të zbritura.  

Për më tepër, ndiqni katalogjet:

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Janar, 2020 09:30