Spitali i Gostivarit, jepen 27 vendime pune

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Janar, 2020 14:17

Spitali i Gostivarit, jepen 27 vendime pune

Pas dhënjes së vendimeve nga ana e drejtorit Dr.Jakup Jakupi pjesë e personelit të spitalit të përgjithshëm “Dr.Ferid Murad” Gostivar u bënë edhe 27 kuadro të reja, njofton Gostivari Sot.  

Bëhet fjalë për 6 mjekë të përgjithshëm, 12 motra medicinale, 5 motra akushere, 1 teknik fizioterapeut,
1 fizioterapeut i diplomuar, 1 teknik laborant, si dhe  1 laborant i diplomuar.

Pas marjes së vendimeve drejtori Dr.Jakup Jakupi të punsuarve të ri ju dëshiroi shumë suksese në punë. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Janar, 2020 14:17