Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Koncert festiv i organizuar nga SHKA “Jahi Hasani” me rastin e festave të fundvitit

Ministri i Kultures,Hysni Ismaili mbrëmë në Qendrën për Kulturë në Gostivar prezantoi në koncert festiv i cili i’u kushtua ardhjes së mërgimtarëve në vend dhe gjithashtu lënjes pas të një viti të suksesshëm artistik.

Qytetarë të Gostivarit shijuan koncertin të cilin e pasuruan me performancën e tyre kengetarë nga estrada shqiptare, Orkestra e qytetit te Gostivarit dhe Ansambli i këngeve dhe valleve “Prishtina” nga R. e Kosoves!

Koncerti u organizua nga SHKA “Jahi Hasani” Çegran

SHKA JAHI HASANI REALIZOI KONCERTIN E FUNDVITIT

SHKA JAHI HASANI REALIZOI KONCERTIN E FUNDVITITDREJTUESIT E SHOQËRISË RIPËRSËRITËN KËRKESËN PËR NDËRTIMIN E NJË QENDRE PËR KULTURË NË ÇEGRAN

Posted by TV GLOBI on Saturday, December 28, 2019

TË FUNDIT