Renovim i brendshëm i Xhamisë së Vjeter të Çegranit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Dhjetor, 2019 14:55

Renovim i brendshëm i Xhamisë së Vjeter të Çegranit

Me rastin e renovimit të brendshëm dhe zbukurimin e brendshëm me kaligrafi dhe drita të Xhamisë së Vjeter të Çegranit, nga Muftinia e Gostivarit kanë faleminderuar donatorët, transmeton Gostivari Sot

“Sot gjeta kohë të vizitojë xhaminë e Vjeter të Çegranit me rastin e renovimit të brendshëm dhe zbukurimin e brendshëm me kaligrafi dhe drita. Vertetë mbetëm të mahnitur me bukurinë e saj. Mirënjohje të veçantë për organizatorët Mr. Xheudet ef Neziri, imam me bashkpunëtorin e tij Z. Fadil Adili, Keshilltarët e Xhamisë Nasir Halili, Nasir Ibrahimi dhe të tjerë. Mirënjohje të veçantë donatorëve që nuk e kursyen pasurinë e tyre. Zoti i bekoft të ghithë me të mirat e Tij”, thuhet në njoftimin nga BFI – Gostivar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Dhjetor, 2019 14:55