Zënkë fizike në një shkollë të mesme të Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2019 13:06

Zënkë fizike në një shkollë të mesme të Gostivarit

Dje në ora 17 e 35 minuta 18-vjeçari P.P. nga Gostivari, ka denoncuar se rreth orës 15.00 në oborin e një shkolle të mesme të Gostivarit, ka qenë i sulmuar fizikisht nga dy persona të moshës së mitur njëri 16 dhe tjetri 17 vjeçar, nxënës të asaj shkolle.

Rasti është zbardhur në tërësi dhe kundër dy sulmuesve të denoncuar do të pasoj parashtresë
adekuate. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2019 13:06