Telemarketing Service – Tetovë, hap dyert për fëmijët me aftësi të kufizuara

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Dhjetor, 2019 19:25

Telemarketing Service – Tetovë, hap dyert për fëmijët me aftësi të kufizuara

T&S Telemarketing Service, ka hapur dyert për fëmijët e Shoqatës Bashkarisht Mundemi, duke u dhuruar dhurata për festat e fundvitit, transmeton Gostivari Sot 

“Çdo fjalë është e paktë, dhe nuk di se si tju falemenderohem për këtë ditë që na keni bërë një ditë që këto engjujt nuk do harojnë kurë. I nderuari Vebi Abdiu Ju dhe të gjith ekipi i kompanisë T&S Telemarketing Service bashkë me Edi Uzairi keni bë më shum se sa një xhami. Jam shum mirënjohës, ju falemenderohem nga zemra për gjithçka çka bëtë sot për këto engjuj. Në emrin tim personal dhe në emër të këtyre engjujve Ju urojmë së pari shëndet për të gjith dhe suksese të pandalshme. Ju meritoni cdo lëvdatë”, faleminderon drejtuesi i Shoqatës Bashkarisht Mundemi, Shpendi Salija.

“Telemarketing Service Tetove*, sot pati nderin te mirpres musafir, Femijet me aftesi te kufizuara. Falemnderojme pjesmaresite,njikohsisht dhe falenderim i vecante Menaxherit Gjeneral te Telemarketing Service Maqedoni *z. Veli Abdiu* per mikpritjen e ngrohte si dhe te tjeret bashkpunetore dhe kolege qe ndihmuan” shprehen nga kompania. Gostivari Sot 

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Dhjetor, 2019 19:25