Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Mbrëmje Folklorike në Gostivar: “Buka e vendlindjes”

Me datë 26 dhjetor, Shoqëria Kulturore Artistike Lulet e Malësisë do të organizon mbrëmje folklorike. Buka e Vendlindjes, titullohet manifestimi dedikuar mërgumtarëve.

“Gurbetqarë, ju nuk jeni ausllandera, ju jeni familjarët tanë”  është motoja e manifestimit që do të mbahet në restorant Albis i vjetër në Gostivar.

Pjesëmarrës në programin artistik do të jenë: Sinan Zylbehari, Ylber Limani, Ali dhe Refet Imeri, Remzi Nuhiu, Feti Selimi, Nimet Dervishi, Kadri Selmani, Arif Luma, Luan Avdiu Nehim Abazi, Vëllezërit Azizi, Vëllezërit Zeqiri, dhe valltarët Dardanët. Gostivari Sot 

TË FUNDIT